Lever igen
Många veckor av tystnad, vilket berodde på examen. Jag vill aldrig mer se en eclair eller en chicken fricasse så många gånger jag har övar på dem. Men examen gick bra och jag har lärt mig en läxa - börja öva tidigare! Vi har gjort mycket och jag lägger upp lite bilder på vad härunder.
Våren har kommit till London - nästan sommarvärme. Parkerna är välfyllda och det finns knappt en jacka att skåda. Hoppas det håller sig, för det är underbart!

Macaroons

Shortbread med bärsås och lite bär :P

Sablés Hollandais - annat namn för småkakor - och några Meringue à l' Amande - mandelmarängstavar

Päron pocherat i vin med chockladsås

Maräng pocherad i sockerlag med creme Anglaise och karamell

Må vara en fransk skola - men vad skulle engelsmännen göra utan sin trifle?

Öva öva eclairs...

Öva öva spritsning.... ojämnt och fint haha :P

Öva öva turned vegetables...
Stora kramar,
Alex
Våren har kommit till London - nästan sommarvärme. Parkerna är välfyllda och det finns knappt en jacka att skåda. Hoppas det håller sig, för det är underbart!

Macaroons

Shortbread med bärsås och lite bär :P

Sablés Hollandais - annat namn för småkakor - och några Meringue à l' Amande - mandelmarängstavar

Päron pocherat i vin med chockladsås

Maräng pocherad i sockerlag med creme Anglaise och karamell

Må vara en fransk skola - men vad skulle engelsmännen göra utan sin trifle?

Öva öva eclairs...

Öva öva spritsning.... ojämnt och fint haha :P

Öva öva turned vegetables...
Stora kramar,
Alex

Kommentarer
Trackback